banner17
19 Eylül 2024 Perşembe

MERZİFON'DA BİR TARİH YAZILDI

CHP'Lİ GENÇLERDE 101.YIL COŞKUSU

CHP Merzifon İlçe Gençlik Kolları tarafından partilerinin 101’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kahvaltı programı düzenlendi.

11 Eylül 2024 Çarşamba 08:29
Bu haber 86 kez okundu
CHP'Lİ GENÇLERDE  101.YIL COŞKUSU

 Düzenlenen kahvaltı programına, CHP İlçe Başkanı Hasan Caba , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Efecan Sevindik, Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Kahvaltı programında konuşan CHP Merzifon İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Efecan Sevindik, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, 101 yıllık köklü bir tarihe ve onurlu bir mirasa sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. 9 Eylül 1923'te, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan partimiz, Cumhuriyetimizin temellerini atmış, bağımsızlık mücadelesinin ve modern Türkiye’nin en güçlü savunucusu olmuştur” dedi.Sevindik, konuşmasının devamında; “CHP, 101 yıldır Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden ödün vermeden, demokrasinin, özgürlüğün ve adaletin simgesi olmuştur. Geçmişten aldığı güçle, bugün de halkımızın yanında, daha adil, eşit ve çağdaş bir Türkiye için mücadeleye devam ediyoruz. Kuruluşumuzun 101. yılında, partimizin temel ilkelerini ve kurucu değerlerini her zamankinden daha güçlü bir şekilde savunuyor, geleceğe umutla bakıyoruz.Bu anlamlı dönüm noktasında, Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimizin sözünü bir kez daha yineliyoruz. 101 yıllık bu büyük yolculuk, Türkiye'nin çağdaş, demokratik ve laik yapısının güvencesi olmaya devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. kuruluş yılı kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.

    Yorum yazmak için sitenin üst kısımdan giriş yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen olun!
YAZARLAR Tümü
SON YORUMLAR
HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
Merzifon belediyesinin çalışmalarını başarılı buluyormusunuz ?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Haber Sistemi DEMO v5 - 08 Ekim 2011Manşeti
SENDE YAZ
Ziyaretçi Defteri
Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

Ziyaretçi Defteri
ARŞİV